En güzel havlu kenarı örnekleri

Havluyla ilgili hemen hemen her yazımızda günlük yaşamımız içindeki yeri ve öneminden söz ediyoruz. Her evin olmazsa olmazı olan havlular aynı zamanda pek çok özel günde ve anda da karşımıza çıkıyor. Evlilik telaşında çeyiz hazırlığında sandıktan çıkan el emeği göz nuru havluları düğün konvoylarında arabaların aynalarında da görmek mümkün. Çeyiz hazırlayan genç kızların hayalleriyle süsledikleri, özlemlerini yansıttıkları havlular evimize gelen misafirlerimize gösterdiğimiz özenin de sembolü olabiliyor aynı zamanda. Tüm bu zamanlar için de, sıradan havlular yerine romantik havasıyla dantel detaylı havluları, iğne oyalarını, kurdele nakışlarıyla görkemli havluları tercih ediyoruz.

Eğer siz de hobi olarak havlu kenarına işlemeler yapıyorsanız bu konuda sık sık yeni modelleri araştırıyor olabilirsiniz. Biz de sizler için güzel havlu kenarı örneklerinden oluşan bir derleme hazırladık. Umarız bu modellerle kendinize özel işlediğiniz havlularınızla banyolarınızı süsler veya sizler de çeyizlerinizde bu havlulara yer verebilirsiniz.

Her ne kadar el uğraştırıcı ve zahmetli olsa da iğne oyaları her daim en çok tercih edilen havlu kenarlarının başında geliyor. Eğer siz de banyolarınızda veya mutfak havlularınızda çiçekler açsın istiyorsanız çiçek desenli tığ işlemelerini tercih edebilir veya iğne oyasıyla havlunuza motifler işleyebilirsiniz.

Eğer dantelin romantik dokunuşundan vazgeçemeyenlerdenseniz keten veya saten havlu kenarına uygun olarak yapabileceğiniz dantel oyalar ile misafirleriniz için zarif havlular hazırlayabilirsiniz. Aynı şekilde danteli ayrı bir işleme gibi kullanmak yerine havlunuzda bir bordür gibi de değerlendirebilir, böylelikle havlunuza hem sade hem de şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.
Daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz gibi havlu kenarları çok şık görünse de günlük kullanım için çok işlevsel olmayabiliyor. Kolay yıkanan, sık kullanabileceğiniz, dayanıklı olması bir havluda aradığınız öncelikli kriterlerse o zaman modern havlu kenarlarına yönelebilirsiniz.

havlu.com koleksiyonunda yer alan Toscana serisi banyoda aydınlık bir atmosfer yaratırken modern nakışlarıyla dikkat çekiyor. 3 farklı renk alternatifindeki halat nakışlarla renklendirilen Messina Havlular hem bu özenli detayıyla hem de yüksek su emiciliğine sahip olmasıyla vazgeçilmeziniz olacak. En son önerimiz de havluyla kontrast renklere sahip keten detaylarıyla banyolarınıza hoş bir şıklık katacak; Hampton Havlular.

Eğer tüm bu ürünlerle ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz havlu.com koleksiyonunu inceleyebilirsiniz.